Securizare evenimente

Servicii profesionale de pază și securizare diverse evenimente.

Ești interesat de serviciile noastre?

Contactează-ne la tel: 0268 315 129, sau la email: office@protectoragency.ro.

Cu o experiență în domeniu de peste 20 de ani, Protector Agency este autorizată să asigure protecția pentru diverse evenimente indiferent de natura lor sau de numărul de participanți.

Serviciul de securizare evenimente presupune mai multe măsuri de securitate aplicate înainte şi în timpul desfășurării evenimentelor sportive, spectacolelor, expozițiilor sau orice alt tip de eveniment, indoor sau outdoor, în baza unui plan de acțiune, pentru asigurarea bunei lor desfăşurări. SC Protector Agency SRL deține personal specializat pentru astfel de activități, pentru care asigură și dotarea necesară bunei desfășurări a acțiunii. Ne recomandă numeroasele prezențe la evenimente pe arenele sportive din Brașov, săli de spectacole, târguri sau expoziții.

În ceea ce privește ordinea și siguranța în incinta arenelor sportive, aceasta se prestează numai de către societăţile specializate de protecţie şi pază care au prevăzut în regulamentul de organizare şi funcţionare acest obiect de activitate, așa cum este și în cazul SC Protector Agency SRL.

Tarifele se calculează în funcție de complexitatea și anvergura evenimentului.

Ești interesat de serviciile noastre?

Contactează-ne la tel: 0268 315 129, sau la email: office@protectoragency.ro.
PROTECTOR AGENCY - Profesioniștii siguranței dumneavoastră

Doriți mai multe detalii despre serviciile de pază și protecție oferite de Protector Agency? Haideți să discutăm!