Sisteme de alarmă

Servicii de consultanță, achiziție și montaj sisteme de protecție moderne. Sistemul de alarmare împotriva efracției constă dintr-un ansamblu de echipamente electronice care poate fi compus din centrală de comandă și semnalizare optică și acustică, detectoare, butoane și pedale de panică, control de acces și televiziune cu circuit închis cu posibilități de înregistrare și stocare a imaginilor și datelor, corespunzător gradului de siguranță impus de caracteristicile obiectivului păzit.

Ești interesat de serviciile noastre?

Contactează-ne la tel: 0268 315 129, sau la email: office@protectoragency.ro.

Potrivit Legii 333/2003, conducătorii unităților care dețin bunuri, valori, suporturi de stocare a documentelor, a datelor și informațiilor cu caracter secret de stat sunt obligați să asigure paza, mijloacele mecano-fizice de protecție și sistemele de alarmare împotriva efracției în locurile de păstrare, depozitare și manipulare a acestora, precum și în locurile unde se desfășoară activități care au un asemenea caracter.

În sensul prezentei legi, prin sistem de alarmare împotriva efracției se înțelege ansamblul de echipamente electronice care poate fi compus din centrală de comandă și semnalizare optică și acustică, detectoare, butoane și pedale de panică, control de acces și televiziune cu circuit închis cu posibilități de înregistrare și stocare a imaginilor și datelor, corespunzător gradului de siguranță impus de caracteristicile obiectivului păzit.

Tipurile de sisteme pe care societatea noastră le pune la dispoziția clienților sunt: sisteme de alarmă (efracție și incendiu); sisteme de supraveghere video; sisteme de control acces; sisteme de protecție perimetrală.

Sistemele de protecție electroninca sunt menite să asigure supravegherea permenenta a obiectivelor în raport cu configurațiile solicitate de beneficiari. Prin structura lor acestea indică activitățile neautorizate și potențialele situații de pericol.

Serviciile sunt asigurate de firma noastră în parteneriat cu societățile CUADRIPOL S.A., UTI și LINX, autorizate în domeniul sistemelor de alarmă. De asemenea, se asigură garanție, întreținere și service la sisteme, cât și intervenție tehnică de urgență.

Ești interesat de serviciile noastre?

Contactează-ne la tel: 0268 315 129, sau la email: office@protectoragency.ro.
PROTECTOR AGENCY - Profesioniștii siguranței dumneavoastră

Doriți mai multe detalii despre serviciile de pază și protecție oferite de Protector Agency? Haideți să discutăm!