Logistică

Dispecerat

SC Protector Agency SRL dispune de un dispecerat modern utilat, deservit de personal calificat și aparatură performanță, instalată de către SC CUADRIPOL SA, care asigură și service pentru aparatura existentă. Dispeceratul este dotat cu un sistem computerizat performant de monitorizare ce ne permite identificarea exactă a punctului în care a fost declanșată alarmă, făcând astfel intervenția extrem de operativă.

Pentru o cât mai bună comunicare între dispecerat și unitățile de intervenție / și obiectivele monitorizate acesta are în dotare stații de emisie receptie fixe și mobile de ultimă generație precum și o linie fixă și una de mobil - numere de urgență la care dispecerul poate fi apelat 24 h din 24 h. Dispeceratul este deservit de echipaje de intervenție formate din profesioniști instruiți în conformitate cu legislația în vigoare.

Totodată, societatea noastră se ocupă și de montarea sistemelor de alarmă (efracție și incendiu), sistemelor de supraveghere video, sistemelor de control acces și sistemelor de protecție perimetrală. Aceste servicii sunt asigurate de firma noastră în parteneriat cu societățile CUADRIPOL, UTI și LINX, societăți autorizate în domeniul sistemelor de alarmă.

Pentru buna funcționare a contactului cu obiectivele monitorizate, societatea noastră funcționează în cadrul dispeceratului cu echipamente de ultima generație și deține un dispecerat de rezervă pentru situații deosebite.

Parc auto-moto

SC Protector Agency SRL deține mai multe tipuri de autoturisme și mijloace de deplasare destinate intervențiilor și patrulării echipajelor. Parcul auto este format din autoturisme de teren marca KIA Sportage, autoturisme WV Passat, Daewoo Cielo și motoscutere.

Echipe de intervenție

Pentru a oferi clienților noștri și mai multă siguranță punem la dispoziția acestora serviciul de patrulare și vizualizare obiectiv monitorizat. Astfel periodic obiectivul este vizitat de echipajele de intervenție care verifică obiectivul. Acțiunea de patrulare și verificare a obiectivului se cuantifică prin etichete autocolante de verificare pe care este trecută data și ora verificării obiectivului.

Intervenția echipajelor mobile în cazul receptării semnalelor de alarmă de la abonații conectați se realizează cu șoferi profesioniști și agenți de intervenție care dispun de o dotare menită să le asigure soluționarea oricăror situații deosebite: armament, cască de protecție, vestă antiglonț, baston de cauciuc, tomfa, spray lacrimogen, lanterne profesionale.

Dispeceratul este deservit de echipaje de intervenție formate din profesioniști instruiți în conformitate cu legislația în vigoare. Agenții Protector Agency sunt școlarizați în cadrul unor cursuri intensive și permanente de formare profesională și participă constant la antrenamente de pregătire fizică și exerciții de luptă cu sau fără armă.

Echipele de intervenție se află pe teren 24 de ore din 24, susțînând agenții de pază din obiectivele cu pază umană în cazul unor situații deosebite.

PROTECTOR AGENCY - Profesioniștii siguranței dumneavoastră

Doriți mai multe detalii despre serviciile de pază și protecție oferite de Protector Agency? Haideți să discutăm!