Intervenție antiefracție

Serviciul de monitorizare și intervenție rapidă antiefracție - Compartimentul Intervenții al S.C. PROTECTOR AGENCY S.R.L. dispune de agenți de pază instruiți conform legislației în vigoare.

Ești interesat de serviciile noastre?

Contactează-ne la tel: 0268 315 129, sau la email: office@protectoragency.ro.

Serviciul de monitorizare și intervenție rapidă antiefracție constitue corpul de elită al societății prin caracteristicile fizice și psihice pe care agenții de intervenție le posedă și prin preocuparea permanentă de menținere a acestora prin antrenamente specifice.

Intervenția echipajelor mobile în cazul receptării semnalelor de alarmă de la abonații conectați se realizează cu șoferi profesioniști și agenți de intervenție care dispun de o dotare menită să le permită soluționarea oricăror situații deosebite. Întrucât sistemul instituit este menit să asigure protecția beneficiarilor, toate informațiile obținute, de comun acord, sunt transmise operativ personalului autorizat de către aceștia.

Echipele mobile care asigură intervenția sunt dotate în general cu o stație mobilă pentru comunicații curente cu operatorii de serviciu de la dispecerat, cu echipele tehnice, cu factorii de decizie din conducerea societății de pază; stație radio portabilă pentru asigurarea comunicațiilor în timpul misiunii în curs de desfășurare între dispecerat și agenții de intervenție care alcătuiesc echipajele mobile; un aparat telefon mobil pentru legăturile rapide cu categoriile de persoane descrise mai sus, în cazul când ar surveni unele disfuncționalități în sistemul de comunicații radio din dotarea societății de pază.

Pentru acoperirea eventualelor prejudicii produse terțelor părți, firma are încheiată polița de asigurare pe eveniment în valoare de 2 miliarde.

Ești interesat de serviciile noastre?

Contactează-ne la tel: 0268 315 129, sau la email: office@protectoragency.ro.
PROTECTOR AGENCY - Profesioniștii siguranței dumneavoastră

Doriți mai multe detalii despre serviciile de pază și protecție oferite de Protector Agency? Haideți să discutăm!