Transport, însoțire mărfuri și valori

Activități specifice acestui secțiuni de servicii sunt colectarea și depunerea cash (lei și valută); transferul cash (lei și valută); colectarea în sistem "cash-in transit"; transferul obiectelor de valoare (tezaur).

Ești interesat de serviciile noastre?

Contactează-ne la tel: 0268 315 129, sau la email: office@protectoragency.ro.

Servicii profesionale de transport și însoțire bunuri și valori - Protector Agency - cu o experiență de mai mult de 20 de ani în domeniu.

Paza transporturilor bunurilor și valorilor, constând în sume de bani, titluri de credite, cecuri sau alte înscrisuri de valoare, metale și pietre prețioase, se asigură cu mijloace de transport anume destinate și se realizează, după caz, cu jandarmi, personal propriu sau al unei societăți specializate de pază și protecție, înarmați cu arme de foc, în condițiile legii.

Paza transporturilor de bunuri și valori sau a celor cu caracter special se organizează și se execută potrivit prevederilor planului de pază, întocmit de unitatea ale cărei bunuri sau valori se transportă împreună cu unitatea prestatoare, cu avizul poliției. Indiferent de natura transportului, paza acestuia se va asigura de cel puțin o persoană înarmată, în cadrul localității, și de minimum două, în afara acesteia.

Mijloacele auto destinate transportului bunurilor și valorilor sau celui cu caracter special, prevăzute la art. 25, se dotează cu dispozitive tehnice de pază, alarmare, monitorizare, localizare și supraveghere, destinate să asigure securitatea persoanelor însoțitoare, a bunurilor, a valorilor și produselor speciale transportate, și se echipează cu tehnică de comunicații radio pe frecvențele aprobate conform legii.

Ești interesat de serviciile noastre?

Contactează-ne la tel: 0268 315 129, sau la email: office@protectoragency.ro.
PROTECTOR AGENCY - Profesioniștii siguranței dumneavoastră

Doriți mai multe detalii despre serviciile de pază și protecție oferite de Protector Agency? Haideți să discutăm!